Acest bărbat orb și-a văzut pentru PRIMA DATA soția și copilul cu ajutorul unor ochelari speciali, iar ce s-a întâmplat după, a impresionat o lume întreagă!

Aceștia sunt oamenii care deși nu s-au ales după aspectul fizic sunt fericiți și binecuvântați de Dumnezeu. Ți-ai imaginat vreodată cum este să fii orb sau cum ar fi să îți redobândești vederea după o perioadă lungă de suferință? Acest lucru i s-a întâmplat lui Gene Perdie, din Denver, Colorado. Bucuria sa a fost incomensurabilă la vederea soției și a fiului, pentru prima oară. Boala Stargardt este o formă de degenerare musculară, care duce la pierderea vederii. Purdie a fost diagnosticat cu această boală încă din adolescență. La început mai putea distinge forme sau culori, însă până la urmă a orbit complet. Chiar dacă nu mai putea vedea, și-a continuat activitățile din viața de zi cu zi. S-a căsătorit cu femeia vieții lui și împreună au crescut un băiețel superb. Totul a luat o întorsătură distinctă atunci când s-a vindecat în mod miraculos. Soția sa, pe nume Joy a spus: “era conștient de faptul că lipsa vederii îi afecta viața. Emisiunea de televiziune Rachel Ray Show a fost cea care a schimbat viața acestei familii. Joy își amintește că într-o zi, când privea această emisiune, gazda prezenta noua tehnologie care permite pacienților diagnosticați cu boala Stargardt să își redobândească vederea. Fără ca soțul ei să știe, Joy a redactat o scrisoare către gazda emisiunii, în care o ruga să îi trateze soțul. Joy a menționat faptul că “efectiv am început să plâng și să tremur doar gândindu-mă că soțul meu ar putea să ne vadă atât pe mine, cât și pe fiul nostru, pentru prima oară.”
Exista riscul ca Gene să rămână în continuare orb, pentru că procedura putea să nu funcționeze, însă cu toții s-au rugat pentru un miracol, iar acesta s-a produs. Gene spune că a așteptat 15 ani să se inventeze o astfel de tehnologie.

Deși soluția părea destul de simplă, lui Purdie i s-a implantat un ochi proestetic. După ce a fost conectat la aparat, ceva inimaginabil s-a produs, și-a văzut membrii familiei pentru prima oară!

Vă puteți imagina cu toții câtă emoție au resimțit acești oameni...

Viața poate fi foarte grea uneori, mai ales dacă nu poți vedea nimic în jur, fii fericit cu ceea ce ai și în primul rând pentru faptul că ești sănătos.

Iți recomandăm și: